tag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post6801816011476815573..comments2023-09-05T13:03:43.287+02:00Comments on Facet w Quchni: SwiniokuraUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post-68610737182824962312011-05-06T11:18:40.799+02:002011-05-06T11:18:40.799+02:00do boju świniokuro!do boju świniokuro!oświetlenie ledhttp://oszczedny-dom.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post-16291259750165908102011-03-17T21:59:11.242+01:002011-03-17T21:59:11.242+01:00Haha - swiniokura - kupuje - Hestonem tu zalecialo...Haha - swiniokura - kupuje - Hestonem tu zalecialo! :)arekhttps://www.blogger.com/profile/13747978841906526155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post-70806690154035420002011-03-06T18:38:34.422+01:002011-03-06T18:38:34.422+01:00Proponuję kreatywnie rozwinąć pomysł nadziewając t...Proponuję kreatywnie rozwinąć pomysł nadziewając tym jakieś inne zwierzę.Zuraxhttps://www.blogger.com/profile/00253915407607174927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post-34185412044770234722011-03-06T09:32:46.127+01:002011-03-06T09:32:46.127+01:00Podoba się mnie ta świniokura.. Pewno wypróbuję ja...Podoba się mnie ta świniokura.. Pewno wypróbuję jako alternatywę dla ryboświni ;)bucekhttps://www.blogger.com/profile/12378126165472498657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post-87471392164044963462011-02-25T06:59:21.910+01:002011-02-25T06:59:21.910+01:00Użyłem prawdopodobnie sera gouda, bo głównie taki ...Użyłem prawdopodobnie sera gouda, bo głównie taki kupuję. Ale faktem jest (o czym wspomniałem), że przy użyciu żółtego grozi wyciek. Spróbuję zatem z kozim. Dzięki.Zuraxhttps://www.blogger.com/profile/00253915407607174927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4119051799323530184.post-5908378448329974002011-02-24T12:57:12.558+01:002011-02-24T12:57:12.558+01:00Kurczak w szynce, ktora ochroni go nieco przed wys...Kurczak w szynce, ktora ochroni go nieco przed wysychaniem - klasyka. Choc ja wole bardziej tlusta pancette. No i sprobuj kiedys nadziac kozim serem - doznania niezapomniane, podczas gdy ser zolty (co to jest w ogole ser zolty? jakiego sera uzyles?) po prostu sie roztapia, to ser kozi... Zreszta sam sprobuj. ;) Pozdrawiam i mam nadzieje zagladac nieco czesciej.Karolinahttps://www.blogger.com/profile/14296804290201987120noreply@blogger.com